I en intens og dramatisk kvartfinale i Oddset Pokalen, besejrede FC Fredericia Lyngby Boldklub med en samlet score på 4-2.

Det sikrede dem en plads i semifinalerne.

Kampen fandt sted på Lyngby Stadion og var præget af høj intensitet og dramatiske begivenheder.

Aftenens kamp blev hurtigt vendt på hovedet, da Lyngbys forsvarsspiller Andreas Bjelland fik et direkte rødt kort efter kun 27 sekunders spil.

Bjelland blev udvist for en tackling på Fredericias Tobias Bach. En beslutning der vakte forundring og frustration på Lyngby-bænken. Og da VAR-teknologien ikke var tilgængelig i kvartfinalen, stod dommerens beslutning ved magt.

Det røde kort blev en afgørende faktor i kampens udfald.

Med en mand i overtal udnyttede Fredericia situationen og bragte sig foran i det 10. minut ved Gustav Marcussen. Marcussen, der tidligere har spillet for Lyngby, viste respekt ved ikke at juble overdrevent efter sit mål. Trods undertal kæmpede Lyngby bravt og organiserede sig defensivt for at udnytte omstillinger og dødbolde.

Lyngby skabte flere chancer, herunder en stor mulighed for Magnus Jensen, der var tæt på at score efter et hjørnespark. Andri Gudjohnsen var også tæt på at udligne for Lyngby i anden halvleg, men hans forsøg blev reddet på mållinjen. Fredericia fortsatte med at presse på og skabte flere chancer, men manglede den sidste præcision.

Kampen bevarede sin intensitet til det sidste, med Lyngby, der skubbede på for et comeback, og Fredericia, der forsøgte at lukke kampen.

Det lykkedes for Fredericia at holde stand og sikre en 1-0 sejr i kampen og en samlet 4-2 sejr i kvartfinalen.