Eriksen fik regelmæssig spilletid for Manchester United i sidste sæson og i starten af den nuværende, men er faldet længere ned i hierarkiet efter en knæskade i slutningen af november.

Kobbie Mainoos fremgang hos den engelske klub er også en af grundene til, at Eriksen tilbringer mere og mere tid på bænken under Erik ten Hag.

Under landsholdspausen i marts indrømmede Eriksen, at han er ‘utilfreds’ med sin situation på Old Trafford. Eriksen sagde, at han har talt med Ten Hag om sin frustration, selvom der ikke er meget, nogen af dem kan gøre.

Den 31. marts bekræftede en kilde, at United vil sælge danskeren denne sommer. Nu skriver TEAMtalk, at Tipsbladet melder, at Eriksen er blevet sat i forbindelse med flere klubber på det seneste.

Han forventes at modtage lukrative kontrakttilbud fra både Saudi-Arabien og Tyrkiet. Ajax kan også vise sig at være en mulig destination, hvilket vil bringe Eriksen tilbage til klubben, hvor han spillede fra 2009 til 2013.

Men Ajax – der har vundet European Cup fire gange – og Eriksens saudiarabiske bejlere står til at blive skuffede, da Tipsbladet mener, det er mest sandsynligt, at den 32-årige vil vende tilbage til Brentford.

Eriksen overvejer kraftigt at vende tilbage til klubben i Vestlondon, da de gav ham en chance i januar 2022, da han vendte tilbage til fodbold efter at være blevet ramt af et hjertestop ved EM i 2020.

Eriksen blev hurtigt en af Brentfords vigtigste spillere, da han skabte et stærkt partnerskab med angriberen Ivan Toney og leverede et mål og fire oplæg i 11 kampe.

Men den tidligere Tottenham Hotspur-stjerne var kun hos Brentford i seks måneder, da hans kontrakt udløb i sommeren 2022, hvor United hentede ham på en fri transfer.

Eriksen ønsker at gengælde den tillid, Brentford oprindeligt viste ham ved at flytte tilbage til klubben og hjælpe dem et par sæsoner mere, før han trækker sig tilbage.