Der er nu tikket en yderst overraskende melding ind fra den evigt populære Christian Eriksen.

Christian Eriksen har været her, der og alle vegne, siden han kom tilbage på fodboldbanen i kølvandet på den chokerende oplevelse, der fandt sted i Parken.

Han har nemlig bidt sig fast på alles læber, når han har gjort god figur i Manchester United-trøjen.

Men Christian Eriksen havde bestemt ikke regnet med, at han nogensinde skulle trække en United-trøje over hovedet.

Det lægger han ikke skjul på i en podcast, hvor den danske landsholdsstjerne, at han tilbage i Spurs-tiden aldrig har kunnet se sig selv spille i en anden Premier League-klub end netop Spurs:

“Jeg kunne ikke se mig selv andre steder i England, og det er også derfor, da jeg forlod Spurs, at jeg ikke havde tanker om at bliver i Premier League”, siger Christian Eriksen i UTD-podcasten.

Og da hans eventyr i Spurs sang på sidste vers, vinkede han farvel til Premier League og dragede til Italien, med en klar holdning om ikke at vende tilbage.

Men pludselig skete det skæbnesvangre i sommeren 2021, hvor midtbaneprofilen faldt om med hjertestop.

Og sidenhen har han fået indopereret end hjertestarter, der dog ikke er tilladt at benytte i Italien, hvorfor han vendte snuden tilbage mod England.

“Jeg havde heller ikke planer om at komme tilbage til Premier League, men så – to år senere – kom jeg alligevel tilbage. Man ved aldrig, hvad der sker i fodbold”, siger Christian Eriksen.

Her skrev Christian Eriksen under med danskerklubben Brentford, inden han hurtigt rykkede videre til Manchester United tilbage i sommeren 2022.

Og pludselig kom hele Danmarks Eriksen alligevel til at spille for en anden Premier League-klub end Spurs.