Antonio Conte blev i går præsenteret som ny træner i Tottenham. Nu er der forlydender om, at han vil hente Franck Kessie til London.

Mandag udsendte Tottenham en meddelelse om, at man havde besluttet at stoppe samarbejdet med portugisiske Nuno Espirito Santo.

LÆS OGSÅ: Sergi Barjuan roser Barca-stjerne: Han gør forskellen

Allerede tirsdag blev tidligere Inter- og Chelsea-træner Antonio Conte præsenteret som ny træner i klubben. I dag er de første rygter om hans transferønsker begyndt at svirre.

Ifølge det italienske medie Sport Italia har den nyudnævnte Tottenham-træner nemlig udset sig AC Milan-midtbanespiller Franck Kessie som sin første signing i den engelske klub.

Tottenham befinder sig i øjeblikket på en niendeplads i Premier League, hvilket man bestemt ikke er tilfreds med i London-klubben. Derfor har Conte fået som mission, at han skal forvandle klubben til en top fire-klub igen.

For at kunne nå i mål med dette, har den italienske træner angiveligt i sinde at give truppen en overhaling. Til en start ønsker henter dog at hente den 24-årige Franck Kessie, der i øjeblikket tørner ud for AC Milan.

Conte har haft muligheden for at se Kessie på klods hold, da han i sidste sæson stod i spidsen for Inter. Derfor er Conte ikke i tvivl om, hvilke kvaliteter den 24-årige midtbanespiller besidder.

LÆS OGSÅ: Ansu Fati dedikerede sit mål til holdkammerat

Kessies nuværende kontrakt med AC Milan udløber til juni næste år, og han har angiveligt ikke i sinde at forlænge sit ophold i Milano. Derfor er han på radaren i flere klubber, og nu også i Tottenham, hvor han kan komme til at spille under Antonio Conte.