Thibaut Courtois ønsker Gareth Bale held og lykke i Tottenham, men den tidligere Chelsea-målmand er ivrig efter at påpege, at waliseren ikke skal spille på “det gode London-hold”.

Efter syv år på Santiago Bernabeu, er et velkendt ansigt tilbage i det nordlige London. Spurs har skrevet under på en lejeaftale med en løbetid på en sæson med den 31-årige waliser.

Derfor får han nu mulighed for at lægge sin seneste tid i Spanien, som ikke just har været præget af succes, bag sig.

God aftale for alle involverede

Det er en aftale, der anses for at være gavnlig for alle involverede, idet formen har været manglende i Madrid for en mand, der engang var den dyreste spiller på jorden.

Courtois tror, at Bale vil trives i Premier League, men målmanden, der tidligere har stået mellem stolperne for Chelsea, ser det også som en velkommen mulighed for at stikke lidt til hans nu tidligere holdkammerat.

Overfor El Larguero jokede den belgiske landholdsspiller: “Hvad Bale snakkede med træneren om er personligt. Jeg ved ikke, hvad han tænkte, men det er også beslutninger, som hver enkelt tager.”

“Jeg havde et godt forhold til Gareth, og jeg ønsker ham held og lykke i år, selvom han ikke spiller for det gode London-hold. Han er en god spiller.”

Bale skiftede i sommers til Tottenham, efter at været endt i unåde hos Real under Zinedine Zidane.

Spiller nu under Jose Mourinho

Han spiller nu under den tidligere Real Madrid-træner Jose Mourinho i Tottenham. Mange er af den opfattelse, at han øjeblikkeligt vil få indflydelse på britisk jord.

Peter Crouch er blandt dem, der har talt om talenterne, som den dygtige waliser besidder. Han er overbevist om, at han er en vinder, der er mere sulten, end nogensinde, til trods for den succes, han har haft i Spanien.

“Han har vundet flere Champions Leagues end Manchester United, og han har ingen økonomiske bekymringer. Tro mig, han er mere sulten end nogensinde,” har Crouch udtalt til Daily Mail.

“Alt, hvad han ønskede, var at være lykkelig igen, og nu hvor han er det, kommer han til at score mål til venstre, højre og i centrum.”

“Fair play til Tottenham for at trække fingeren ud, da der var interesse for Gareth fra andre klubber.”

“Jeg vil ikke sige, at dette er et eventyr, men det er et stykke forretning, der har efterladt alle involverede – spiller, klub, fans – glade. Jeg håber, det kommer til at gå godt.”

Bale, der vendte tilbage til Tottenham med et knæproblem, kan potentielt få sin anden debut for klubben, når Mourinhos trupper skal spille mod West Ham søndag.