Eftersigende skulle det inden længe se dagens lys, at Ronaldos Al-Nassr-eventyr lakker mod enden.

Der er løbet meget vand i åen siden Ronaldo byttede Manchester United ud med Al-Nassr.

Men nu ser det ud til, at Al-Nassr-eventyret lakker mod enden for den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo siges at være klar til at forlade Al-Nassr.

Det sker i kølvandet på, at det blot er få måneder siden, at han skrev under på sin kontrakt.

Men på trods af, at det ikke er mange måneder siden, at han skrev under på sin kontrakt, er der nu forlydender om, at det saudiarabiske eventyr snart kan være slut.

Det skriver det spanske medie El Nacional.

Han har ellers mange grunde til at blive i Saudi-Arabien, da han skrev under på en yderst lukrativ kontrakt med Al-Nassr, efter at have fået revet sin kontrakt med Manchester United over.

I denne forbindelse skrev han under på en aftale, der løber frem til 2025. Denne kontrakt skulle efter sigende sikre ham en løn, der lyder på op mod 1,5 milliarder kroner om året.

Men nu ser det ud til, at verdens bedst betalte atlets eventyr synger på sidste vers.

Og tilsyneladende bliver et retur til Real Madrid – men han skal ikke slå sine folder på banen, men derimod indtage en rolle udenfor grønsværen, da han skulle fungere som en form for ambassadør for den spanske storklub.

Efter skiftet til Al-Nassr, har han været i aktion i 15 kampe, hvori han har bidraget med 12 mål på tværs af alle turneringer.

Desværre går det ikke helt, som Ronaldo havde håbet på, da han skrev under på sin kontrakt med Al-Nassr, da de i skrivende stund ligger nr. 2 i Saudi Professional League, hvor de har tre point op til Al-Ittihad, som har en kamp i hånden.