Den tidligere Liverpoolspiller Daniel Agger er meget begejstret for klubbens tyske manager, som danskeren mener er nøglen til holdets succes. 

Jürgen Klopp er ham det hele handler om, hvis man spørger klubbens tidligere forsvarsgeneral Daniel Agger om årsagen til holdets succes. Liverpool vandt som bekendt Champions League i sidste sæson og ligger i øjeblikket på en suveræn førsteplads i Premier League. 

”Jürgen Klopp har skabt fundamentet for den fremgang, Liverpool har haft de senere år. Han er indbegrebet af klubbens aktuelle succes,” siger den fodboldpensionerede dansker i et interview med Ekstra Bladet. 

35-årige Daniel Agger spillede i Liverpool fra 2006 til 2014 og var i en periode anfører for klubben.  Han spillede også en Champions League-finale for Liverpool i 2007, hvor klubben dog tabte 2-1 til AC Milan. 

Som Ekstra Bladet skriver, så fremstår Jürgen Klopp som en glad mand med masser af humor og stor kærlighed til sine spillere. Men ingen bør være i tvivl om, hvor store krav han stiller til sine spillere, pointerer Daniel Agger. 

”Han stiller krav. Store krav. Men jeg må indrømme, jeg kan godt lide, han er en manager, som du altid kan få et svar fra. Mange værdsætter den måde, han er på, fordi alle altid kan forvente et klart svar, når de spørger ham om noget.”

Daniel Agger mener, at en af Klopps store kvaliteter, er den gennemsigtighed, han lægger for dagen i sit arbejde. Der er ingen skjulte dagsordener hos tyskeren, som han kalder ”den ægte vare.”

”Jeg tror, jeg ville have passet rigtig godt til Klopps spillestil. Det kan godt ærgre mig, jeg ikke nåede at spille under hans ledelse. Men sådan er det nu engang.”

Daniel Agger vendte tilbage til Brøndby i 2014, hvor han spillede i to sæsoner, før han lagde støvlerne på hylden på grund af skader.