Danny Rose fortæller, at han var i dialog med en klub, som ville sikre sig, at han ikke var skør, da englænderen havde talt åbent om psykiske problemer.

Danny Rose fortalte i sommeren 2018 om, at han havde haft en depression og fik medicin i en periode, hvor han havde svært ved at komme ud af sengen. Tottenhamspilleren fik ros og anerkendelse fra mange for at åbne op og fortælle om et tabuiseret emne, men nu fortæller den 28-årige engelske landsholdsspiler, at han efterfølgende var i dialog med en klub, som var interesseret i ham, men som trak sig – angiveligt af frygt for om hans mentale helbred var godt nok til, at han kunne være en ny spiller for klubben. 

”Jeg mener stadig, der er lang vej endnu i fodbold, da jeg i sommer var i dialog med en klub, som sagde, at de gerne ville mødes med mig for at sikre, at jeg ikke var skør. Det var på grund af de ting, jeg havde fortalt, og hvad jeg var gået igennem,” siger venstrebacken i BBC-dokumentaren ”A Royal Team Talk: Tackling Mental Health.”

”Det var pinligt. Uanset hvad jeg har været igennem, så påvirker det ikke min evne til at udføre mit arbejde. Jeg ved, at jeg altid giver mig 100 procent,” understreger han i dokumentaren. 

Klubben endte med ikke at byde på Danny Rose, som var med til at sikre England en plads i semifinalen ved VM i Rusland sidste sommer. Han fortæller, at han ikke har tænkt sig at sige ja, hvis den samme klub skulle finde på at ville byde på ham engang i fremtiden. 

”At folk antager, at jeg måske er skør, er pinligt, og jeg er stadig vred over det den dag i dag. Hvis muligheden opstod, vil jeg med sikkerhed sige nej tak.”