I en kamp, der kunne have sendt Liverpool tilbage på toppen af Premier League, blev Anfield ramt af chokbølger blot to minutter efter kampstart. Den tidligere Manchester United angriber, Danny Welbeck, satte en dæmper på hjemmeholdets håb med en spektakulær afslutning, der efterlod både fans og spillere i tavshed.

På en dag, hvor Liverpool havde muligheden for at genindtage førstepladsen i ligaen, fik de den værst tænkelige start mod Brighton. Liverpool forsøgte at lægge pres på gæsterne fra startfløjtet, men Brighton formåede hurtigt at genvinde boldbesiddelsen og satte en lynhurtig kontra i gang. Med bolden ved fødderne nær straffesparksområdet, hamrede den engelske angriber Welbeck bolden op i nettaget.

Denne tidlige scoring satte tonen for resten af kampen og understregede Brightons evne til at udfordre selv de stærkeste hold i ligaen på udebane. Welbecks mål er et vidnesbyrd om hans fortsatte relevans på højeste niveau, trods en karriere, der har haft sine op- og nedture.

Danny Welbeck, der har en fortid hos både Manchester United og Arsenal, har vist, at han stadig besidder den skarphed og målfarlighed, der engang gjorde ham til en af Englands mest lovende angribere. Hans evne til at finde nettet i afgørende øjeblikke har ikke kun bragt ham personlig succes, men også været til stor gavn for hans hold gennem årene.