Den danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjergs fremtid er genstand for spekulation.

Den 28-årige har haft en sæson præget af begrænset spilletid hos Tottenham på grund af skader og karantæner. Selv når han har været til rådighed, har han ofte fundet sig selv bag i køen til en startplads.

I denne sæson har Højbjerg kun opnået 577 minutters spilletid i Premier League, startende i kun tre ud af 16 kampe, en markant nedgang fra de 1335 minutter han spillede på samme tidspunkt sidste sæson.

Nu rapporterer Sky Sports, at Højbjerg muligvis kan ende i Manchester United. Dette sker på trods af forventninger om, at United ikke vil hente nye spillere i januar. Et skifte afhænger dog af, at der kommer et tilbud på Uniteds Casemiro, som er for godt til at afvise.

Højbjergs agent, Pini Zahavi, har for nylig afholdt møder med FC Barcelona, og der har også været snak om enighed mellem Højbjerg og både Juventus samt Atlético Madrid om personlige betingelser ved et skifte.

Desuden er de forsvarende italienske mestre fra Napoli også blevet nævnt som en mulig destination for Højbjerg.

Tottenham er dog ikke interesseret i at lade Højbjerg gå på en lejeaftale. Transferguruen Fabrizio Romano har rapporteret, at Tottenham har afvist en forespørgsel fra Atlético Madrid om en lejeaftale i sommervinduet, og deres holdning forbliver uændret: ingen lejeaftaler.

Højbjerg selv har tidligere kommenteret på sin situation, idet han anerkender, at uvished kan føre til spekulationer, men understreger, at hans fokus altid har været korrekt placeret.

Han har opført sig professionelt gennem hele processen, hvilket efterlader ham uden bagage, skulle et skifte finde sted.