Den tidligere ungdomslandsholdsspiller var pludseligt væk.

Der er løbet meget vand i åen siden den tidligere Midtjylland-profil byttede FC Midtjylland ud med den franske Toulouse.

Han startede nemlig med lyn og torden, mens han også den seneste tid har bidt sig fast i startopstillingen.

Men tilbage i april var sagen en helt anden.

For ifølge det franske medie Les Violets har en noget spektakulær historie set dagens lys for den ellers evigt populære midterforsvar.

De løfter nemlig sløret for, at Rasmus Nicolaisen i en periode lånt markante beløb i omklædningsrummet af en række holdkammerater.

Men de penge er eftersigende ikke blevet betalt tilbage i tide, hvorfor Toulouse tilbage i april valgte at holde den tidligere ungdomslandsholdsspiler ude af en kamp mod Lyon.

Det skete i kølvandet på, at en række holdkammerater hev fat i ledelsen og forklarede om episoden.

De lagde heller ikke skjul på, at de ønskede en midlertidlig udelukkelse på grund af den stigende utilfredshed:

“Nicolaisen er de seneste måneder stødt på betydelige økonomiske problemer af personlige årsager. Toulouse-forsvareren lånte derfor penge af flere holdkammerater og medarbejdere med løfte om at tilbagebetale dem”, afslører Les Violets, og fortsætter:

“Problemet opstod et par uger senere, da Nicolaisen ikke overholdt sine forpligtelser ved ikke at tilbagebetale de betydelige beløb, han havde lånt af sine kollegaer i omklædningsrummet”.

Og angiveligt valgte ledelsen af efterkomme kravet fra spilerne, og den tidligere Midtjylland-forsvar var ikke at finde i 2-1 nederlaget til Lyon.

Mediet benytter samtidig lejligheden til og afsløre, at problemet blev løst de efterfølgende dage, da Toulouse valgte at give lønforskud, så de spillere der manglede penge kunne få deres penge.