Den danske profil har været ude for voldsom hjemmeulykke.

Han er en vaskeægte Hobro-legende.

Og det forstår man skam godt, når man lader øjnene hvile ned over hans præstationer på banen, hvor han i den grad har gjort god figur i mange år.

Men selvom han har været meget igennem i Hobro-tiden, så var der ikke meget at skrive hjem om for den evigt populære Jonas Brix Damborg, da han for lidt over en måned siden var udsat for en voldsom hjemmeulykke.

Det løfter han sløret for i et hudløst ærligt opslag på Facebook.

Her overså han et haveredskab, hvilket senere resulterede i en sprunget ringmuskel og en flækket endetarm:

“Konsekvensen af det var 14 dage indlagt på Skejby sygehus med høje infektionstal, 8 gange i narkose, 2 større operationer, en masse atibiotika og kendskab til et omdiskuteret sygehusvæsen. Efter denne omgang må jeg indrømme at jeg glædeligt betaler min skat og anerkender og bøjer mig for de dygtige sygeplejersker og læger vi har her i landet. Jeg stemmer så meget i, for bedre vilkår for dem, de er uundværlig og gør det pisse godt, så ingen tvivl om vi skal passe på dem, jeg er fuld af beundring og respekt”, sådan lyder det i opslaget.

Han lægger heller ikke skjul på, at han i kølvandet på uheldet har fået sig en ny ven:

“Efter uheldet har jeg også fået mig en ny ven, dog kun midlertig hvis alt forløber efter planen, (som i kan se på billedet, en stomi). Der er ingen tvivl om at accepten af den var hård for mig, da jeg ikke lige havde set mig selv med en stomi. Men her en mdr. efter må jeg indrømme at den egentlig ikke sætter begrænsninger for mig og jeg er ok med den og sidst, men ikke mindst har hjulpet mig igennem min skader. Det sværeste for mig i denne henseende er helt sikkert mystikken for andre med en stomi. Så håber på alle hellere vil spørge nysgerrigt, hvis behov, fremfor at gøre det mærkeligt. Og så lige en forhåndsaccept på at jeg ikk kan styre lyden på prutter, til gengæld lugter jeg ikk”.

Han benytter samtidig lejligheden til at sende en stor tak til alle der har sendt ham og familien alt den kærlighed og omsorg under det hårde forløb:

“Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle der har sendt mig og min familie alt den kærlighed og omsorg under dette hårde forløb. Har været rørt til tårer flere gange med alle de opkald, beskeder, gavekurve, besøg, krydsede fingre, aftensmad og folk der har stået klar til at hjælpe med hvad som helst. Er virkelig omgivet af skønne mennesker, har betyder alt for mig, for at kunne holde hovedet højt.
Ingen nævnt, ingen glemt, men min kone @c_brix87 fortjener et TAK, det er vanvittigt hvad du har kunne holde i gang og klare, samtidig med at du skulle forholde dig til alle dem der har skrevet og ringet, fordi jeg ikke havde overskud. Af hjertet tak”.

Afslutningsvis fortæller han, at lægens seneste melding er meget fortrøstningsfuld, hvorfor han tror han kommer godt ud på den anden side.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til Jonas og familien i den svære tid.

Du kan se Facebook-opslaget ved at trykke her.