I fodboldverdenens konstante karusel af trænerfyringer og ansættelser ser det nu ud til, at den danske træner Bo Svensson er på tærsklen til et nyt job.

Efter at have været uden fast job siden begyndelsen af november sidste år, da han blev fyret fra sin position i Mainz, ser det nu ud til, at Svensson ikke skal vente længere på en ny udfordring.

Han forventes at overtage roret hos østrigske RB Salzburg, der står uden cheftræner efter forventede fyring af Gerhard Struber.

Det skriver LAOLA1.

RB Salzburg, som aktuelt topper den østrigske Bundesliga, har dog oplevet en række svingende resultater på det seneste.

Dette inkluderer et nederlag på 1-3 til LASK Linz og en skuffende 1-1 hjemme mod Rapid Wien. Disse resultater har sat deres 11. på hinanden følgende mesterskab i fare, da de nu er á point med Sturm Graz.

Denne usikkerhed i resultaterne ser ud til at have været den udløsende faktor for ledelsens beslutning om en trænerændring.

Bo Svensson er velkendt i østrigske fodboldkredse, idet han tidligere har haft en lederrolle hos FC Liefering, en rugeklub under RB Salzburg, fra 2019 til 2021.

Her arbejdede han tæt sammen med Bernhard Seonbucher, der nu er sportsdirektør i RB Salzburg. Svenssons tidligere erfaring i klubsystemet og hans evne til at udvikle talenter kan være nøglefaktorer, der har overbevist klubledelsen om at han er den rette mand til at lede holdet gennem resten af sæsonen.