Martin Braithwaite er en af de Barcelona-spillere, der kan ende med at blive solgt denne sommer. Faktisk skulle klubben være ivrig efter at sælge ham.

Hidtil har den danske angriber dog ikke vist den store interesse i at vinke farvel til livet på Camp Nou. Derimod har han udtalt, at han vil blive i klubben, hvor han vil blive ved med at kæmpe for spilletid.

– LÆS OGSÅ: Bayern München med nyt bud på Sadio Mané

På trods af, at der er stor beundring for hans arbejdsmoral i den spanske klub, er Braithwaite blevet informeret om, at der ikke er nogen chance for, at han får spilletid i næste sæson.

Det kan få store konsekvenser for den danske angriber, der risikerer ikke at blive udtaget til VM-truppen af landstræner Kasper Hjulmand, såfremt han ikke får nok minutter på banen i starten af sæsonen.

Nu lyder det dog, at danskerklubben Brentford, hvor også Jonas Lössl, Mads Sørensen, Christian Nørgaard og Christian Eriksen spiller, er interesseret i at hente ham. Sidstnævnte forventes dog at forlade klubben denne sommer.

Ifølge SPORT arbejder Brentford og Thomas Frank på at overbevise Martin Braithwaite om, at han skal opgive Barcelona til fordel for et skifte til den London-baserede klub.

– LÆS OGSÅ: Arsenal nærmer sig køb af City-stjerne

Det kan vise sig at blive en mulighed, som Braithwaite vil tage op til overvejelse, da han er garanteret spilletid, kan spille sammen med flere landsmænd samt spille i Premier League.