Annoncørbetalt indhold

Det er velkendt, at danskerne er vilde med sport. Men danskerne er også vilde med at rejse, og det har betydet, at sportsrejser er blevet en utrolig populær rejseform. Det gælder især fodboldrejser, hvor danskerne får muligheden for at kombinere rejsen til udlandet med fantastiske fodboldoplevelser.

Hvor det engang var Italien, som danskerne rejser til, så er det i dag især Tyskland, Spanien og England, at folk tager til. Her ligger hovedsæderne for nogle af verdens bedste hold, og de forskellige stadions danner rammer for imponerende arkitektur og entusiastiske fans, som sørger for en fest, uanset hvor man rejser hen. Her er de 5 bedste fodbolddestinationer at tage til i 2022, hvis man ønsker at rejse ud for at se fodbold.

London

En af de helt store byer, man kan tage til, når man skal rejse for at se fodbold, det er stadigvæk London. Her spiller nogle af de mest populære hold såsom Chelsea FC, Tottenham og Arsenal foruden et væld af andre hold. Samtidig ligger der i London nogle af de mest imponerende stations, som man med fordel kan svinge forbi for at se, selv hvis der ikke er en fodboldkamp på programmet.

Hvis man ønsker at besøge London for at se fodbold i 2022, så kan man med fordel tage på en forlænget weekend i byen og kombinere shopping med fodbold i verdensklasse. Man kan fx se topholdene Arsenal og Sevilla FC spille mod hinanden d. 30 juli. Det er en kamp, der helt sikkert vil tiltrække mange fans, og som giver rig mulighed for at kombinere storbyferie med en kæmpe fodboldoplevelse.

Liverpool

Ønsker man at opleve flere af Englands udmærkede stadions, så kan man tage et smut forbi byen Liverpool, der kun ligger et par timer fra London. Liverpool er kendt som en fantastisk fodbold-by, med en fanskare der skaber en fest til enhver kamp, uanset om det er Everton eller Liverpool FC, der spiller.

Madrid

Hvis man ønsker at kombinere fodboldrejser med masser af sol og en by fyldt med kulturelle muligheder, så er det oplagt at tage til Madrid. Den livlige by byder på entusiastiske fans, som bakker om nogle af de største hold i verden som fx Real Madrid, der spiller alle deres hjemmekampe i Madrid.

De forskellige stadions, som ligger i Madrid, er alle kendt for at være velstruktureret og flot bygget, hvilket kun tilføjer gode elementer til ens fodboldrejse.

Dortmund

Man behøver dog ikke at hoppe på et flyt og flyve i flere timer for at komme til en by i Europa, hvor man kan se fabelagtig fodbold. I stedet kan man tage turen til den tyske by Dortmund, hvor det spektakulære stadion jævnligt fyldes af tusindvis af entusiastiske fans. Dortmund er især kendt for den fantastiske stemning, som råder på stadion, når det tyske tophold spiller deres kampe på hjemmebanen.

Hvis man rejser til Dortmund for at se fodbold, så kan man med fodbold få en plads bag et af stadions mål. Det er et område, som også kendes som ”muren”, og det er her, at man får den fedeste oplevelse blandt de mange tusinde fans.

Barcelona

Uanset om det er ens første fodboldrejse, eller om det er en af mange, så er det turen værd at tage til solrige Barcelona. Her finder man Europas største stadion, som kan huse lige under 100.000 tilskuere. Det betyder selvsagt, at der til enhver kamp er en fuldstændig uforglemmelig stemning, når flere tusinde fans jubler på samme tid. Det gælder især, hvis man besøger Barcelonas stadion, når FC Barcelona går på banen.

Hvis man besøger Barcelonas stadion Camp Nou, så kan man med fordel også gøre brug af de muligheder for rundvisning, som der er på stedet. Her kan man se alt fra omklædningsrum til selve banen, og man kan også slå et smut forbi FC Barcelonas museum.

Søger du mere inspiration? Find et stort kampprogram over fodboldture i 2022 hos LA Travel, der er førende på fodboldrejser i norden.