Kevin De Bruyne synger ikke med i koret af folk, der mener, at det er synd for Liverpool, at klubben ikke vandt mesterskabet. ”Vi var blot bedre end dem i sidste ende,” siger han. 

Manchester Citys belgiske offensivspiller Kevin De Bruyne har ikke sympati for klubbens nærmeste konkurrent i den netop overståede Premier League, hvor klubben vandt liga-titel med 98 point og kun et enkelt point mere end Liverpool. 

”Vi var blot bedre end dem i sidste ende. De leverede en bemærkelsesværdig indsats, men jeg har ikke ondt af dem, da jeg ikke tror, at de ville have haft ondt af os,” siger han i et interview med The Guardian. 

”Jeg tror ikke, at folk havde ondt af os og den måde, vi tabte kvartfinalerne i Champions League mod Tottenham,” pointerer han. 

I den første kamp i kvartfinalerne mellem de to engelske mandskaber vandt Tottenham 1-0 på hjemmebane, mens City vandt returkampen 4-3 og fik et mål annuleret i kampens døende minutter, som betød europæisk exit. 

”Jeg ved, hvordan de har det i Liverpool, de er selvfølgelig skuffede. Men vi er stadig konkurrenter.  Vi vil vinde lige så meget, som de vil, men jeg kan godt forstå, hvordan det må føles for dem,” siger  den 27-årige belgier til den engelske avis. 

Manchester City sikrede sig i lørdags den nationale ’treble’, da klubben vandt FA Cup-finalen med 6-0 over Watford. Tidligere på foråret blev det også til en sejr i Liga Cup-finalen. Men selvom Kevin De Bruyne har fået tre titler at skrive på sit CV i denne sæson, har det ikke været hans bedste sæson på et individuelt plan, hvor han har døjet med to knæskader, som har holdt ham ude af holdet i længere perioder. 

”Det har ikke været den sjoveste sæson for mig. Men samtidig kan jeg ikke klage, da jeg spillet professionel fodbold i 10-11 år, og jeg har i vidt omfang været forskånet for skader af den type,” konstaterer den dygtige pasningsspiller.