Landsholdspilleren fra Belgien blev hevet ud af deres trup til Nations League, og nu har Pep Guardiola bekræftet, at han går glip af Arsenal-kampen.

Kevin De Bruyne er blandt Citys nøglespillere, og nu siges det, at de må undvære deres magiker i de kommende kampe. De kan dog trøste sig med, at Sergio Agüero kan nå at blive klar til kampen.

Kevin De Bruyne er udgået af Belgiens mandskab i Nations League, og Pep Guardiola har intet estimat på, hvornår man kan forvente, at De Bruyne er kampklar igen.

Dårlig timing for City

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er dårligt nyt for Manchester-klubben, der har en proppet kalender i de kommende tre uger. De skal blandt andet spille fire Premier League-kampe, og tre Champions League-kampe.

“De Bruyne er ude, men resten af spillerne er kommet tilbage i god behold. Jeg tror ikke, at det er så seriøst, men jeg tror, han er ude i de kommende kampe. Vi må se,” siger Pep Guardiola.

Han ønskede ikke at be- eller afkræfte, om Sergio Agüero ville være at finde i truppen mod Arsenal. Han har været ude i næsten fire måneder, efter han blev skadet i sejren over Burnley i juni.

Han er dog tilbage på træningsanlægget med resten af holdet, og han har nu chancen, for at spille sig tilbage i truppen.

“Han har været med til træning og klaret det godt, og vi har brug for en striker. Han har trænet i tre eller fire dage, og vi er glade for at se, at han er tilbage på banen.”

Har spillet uden striker

Manchester City har nemlig spillet uden en striker, efter også Gabriel Jesus måtte udgå med en skade mod Wolves. Han træner ikke med holdet endnu.

“Han har en skade i nogle muskler, og vi ønsker ikke at løbe nogen risiko. Hvis vi gjorde det, kunne vi risikere at miste ham i endnu længere tid.”

Guardiola har dog også fået nogle spillere tilbage, som er fit for fight. Det er blandt andet midtbanespilleren Ilkay Gundogan, der er retur efter hans coronasmitte, og også Joao Cancelo og Bernado Silva er tilbage, og de var med i Portugals tre kampe.

Raheem Sterling er usikker til kampen mod Arsenal, hvor også han måtte trække sig fra landsholdet grundet en skade.