Manchester City ligger nummer to med ét point op til Liverpool i Premier League. Det gælder om at trives med presset, siger den belgiske midtbanespiller. 

Der er 10 runder tilbage i Premier League, og kampen om titlen er så tæt, som den kan blive. I gårsdagens kamp mod West Ham, fik City hevet en 1-0-sejr hjem, mens Liverpool sendte Watford hvem fra Anfield med en øretæve på 5-0.

Efter kampen mod West Ham sagde Kevin De Bruyne ifølge Goal, at det tætte og svære kampprogram betyder, at alle skal være klar til at spille under pres. 

”Vi må kigge på os selv. Vi er med i alle turneringer, og vi spiller godt og vinder, og det skal vi fortsætte med. Hvis du spiller hos os og ikke nyder presset, må du hellere spille et andet sted. Vi spillede godt (mod West Ham). Jeg ved godt, at folk forventer, at vi vinder alle kampe 5-0, men det er vi lige glade med. Det vigtigste er at skabe chancer og vinde. Det var kun to en halv dag siden, vi spillede en svær kamp på Wembley (finale i ligacuppen mod Chelsea), og vi vandt igen i aften. Vi kunne have bragt os foran 3-0 i de første fem minutter af kampen. Vi forsvarede os godt, men scorede bare ikke flere mål,” som den belgiske midtbaneprofil sagde. 

Manchester City spiller igen i Premier League på lørdag ude mod Bournemouth, mens Liverpool møder Everton i lokalderby om søndagen.

De forsvarende mestre fra Manchester har tabt fire kampe i turneringen, mens det kun er blevet til et enkelt nederlag for Liverpool. Begge hold er stadig med i Champions League, mens Liverpool er ude af FA-cuppen.

Her spiller Manchester City kvartfinale mod Swansea på udebane den 16 marts. Holdet vandt som bekendt ligacuppen i søndags efter straffesparkskonkurrence mod Chelsea.