Christian Eriksen står uden kontrakt inden længe, hvorfor han forventes snart at træffe en beslutning sin fodboldmæssige fremtid.

Den danske midtbanespiller har ikke mangel på bejlere, da han er på radaren i flere klubber i Premier League, herunder i hans nuværende klub, Brentford, der ønsker at forlænge hans kontrakt.

– LÆS OGSÅ: Manchester United med nyt bud på Frenkie de Jong

Angiveligt har Christian Eriksen dog allerede besluttet sig for, at han ikke ønsker at fortsætte i Brentford, der ellers er blevet kendt som en sand danskerklub.

I stedet skulle han have rettet blikket mod at komme til en større klub. Mere konkret skulle hans interesse være at komme til en større klub i Premier League.

Dette skulle han da også have rig mulighed for, da han blandt andet har fået kontrakttilbud fra både Manchester City og Tottenham, mens flere andre klubber også holder øje med ham.

Ifølge The Guardian er det dog Tottenham, der er favoritter til at lande den danske stjernes underskrift. Eriksen har tidligere spillet i Tottenham, som han blev hentet til fra Ajax i 2013.

– LÆS OGSÅ: PL-klub klar med stort bud på Lautaro Martinez

Han spillede i Tottenham helt frem til 2020, hvor han skiftede til Inter. Her kom han til at spille under Antonio Conte, som i dag er træner i Tottenham, hvilket også styrker deres chancer for at lande danskerens underskrift.