Bayern München fik sikret sig Harry Kane med det yderste af fingerspidserne. Nu ser det ud til at de nærmer sig endnu en af Gareth Southgates faste spillere. Denne gang fra Manchester City.

De sidste handler i transfervinduet er ved at være på plads, og Bayern München er fast besluttet på at sikre sig forstærkninger.

Bayern er ved at etablere sig under Thomas Tuchel og ønsker at være topklub i Europa igen.

Spilleren, som Tuchel ønsker, er den tidligere Leeds United-midtbanespiller Kalvin Phillips. Den robuste centrale midtbanespillers værdi faldt, da han flyttede til Manchester City. Her kæmper han for at få regelmæssig spilletid, så han kan etablere sig som sikker mand på landsholdet.

I Bayern er det kun Joshua Kimmich, som Phillips skal konkurrer med. Det vil helt sikkert betyde mere spilletid, end han i øjeblikket oplever under Pep Guardiola.

Manchester City er ifølge rygterne åbne for at sælge Phillips, men kun til den rigtige pris. Han er kun et år inde i sin seksårige aftale, som han underskrev sidste sommer, han er stadig kun 27.

Manchester City foretrækker et låneophold, så han kan få den spilletid, han så desperat ønsker og formodentlig fortjener.

Phillips var en vigtig spiller for Leeds United både i Championship og Premier League, hans talenter blev anerkendt af Gareth Southgate, der gav ham masser af spilletid til EM i 2020.