Der bør ingen tvivl herske om, at danske Pierre-Emile Højbjerg leverede en rigtig flot præstation i søndagens opgør mellem Tottenham og Arsenal, som førstnævnte vandt 2-0.

LÆS OGSÅ: Wayne Rooney er rasende: Skammeligt

Faktisk var det så flot en præstation, at han af flere fans og eksperter blev vurderet som kampens spiller. Dette bliver desuden understøttet af danskerens statistikker af opgøret, som bestemt må siges at være imponerende.

Hans flotte præstation medførte, at træner José Mourinho satte nogle varme ord på Pierre-Emiles start i Tottenham, hvilket naturligvis blot gjort på vanlig Mourinho-manér.

“Højbjerg kommer hundrede procent til at blive træner en dag, udtalte Mourinho sig blandt andet om Højbjerg,” sagde han, hvilket han efterfølgende fulgte op med:

“Han er en pine for mig. Han spørger hele tiden: Hvorfor gør vi dit, og hvorfor gør vi dat.”

Det var selvfølgelig en meget velment kommentar, hvilket er med til at understrege, at den 25-årige Pierre-Emile Højbjerg har udviklet sig til at være en rigtig dygtig fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Så mange år siden er det, at Arsenal har haft dårligere sæsonstart

Det er naturligvis også derfor, at han har fået lov til at spille samtlige minutter i den nuværende Premier League-sæson. Han har derfor været en af de medvirkende årsager til, at de befinder sig på førstepladsen i Premier Leauge med 24 point efter 11 kampe.