Barcelona stod ved en skillevej og besluttede, at Xavi Hernandez ikke længere var manden til at føre holdet fremad. Ind træder Hansi Flick, tidligere træner for Bayern München og det tyske landshold. Men hvordan lykkedes det Barcelona at kapre Flick fra Bayern, som også ville have ham tilbage?

Det skriver Barca News Network.

Kontrakt-kaos

Bayern var interesserede i at få Flick tilbage, men de kunne ikke blive enige om betingelserne. Bayern tilbød kun en kontrakt indtil 2025, hvorefter de planlagde at jagte tunge trænere som Pep Guardiola og Jürgen Klopp. Barcelona derimod strakte sig længere og tilbød Flick en toårig aftale, hvilket gav ham både ro i maven og tid til at implementere sine taktiske idéer.

Splittelse hos Bayern

Bayerns ledelse var delt i spørgsmålet om Flicks tilbagevenden. Nogle mente, at han var manden, der kunne bringe dem tilbage på toppen, mens andre ønskede en frisk start efter kaosset med Thomas Tuchel. Til sidst valgte Bayern at gå med Vincent Kompany, tidligere Burnley-træner, mens Barcelona nu satser på at bygge noget stort op med Flick.

Flicks vision for Barcelona

Med en toårig kontrakt i hånden er Flick klar til at tage fat i Barcelona. Han har allerede gjort sin research og er spændt på at starte arbejdet. Det bliver interessant at se, hvordan hans erfaring fra Bayern München og det tyske landshold vil forme Barcelonas fremtid.