AaB har løftet sløret for en trist meddelelse i kølvandet på en ellers fantastisk uge for aalborggenserne.

Bundkampen spidser til efter at AaB så sent som i søndags satte Horsens til vægs og vandt med hele 4-0.

Det kommer i kølvandet på de seneste uger, hvor AaB i den grad har gjort god figur.

Og de præstationer skal også ses i lyset af en række gode præstationer fra nøglespillerne.

Her vil mange nok pege på den tidligere Vejle-profil Allan Sousa, der for alvor har bidt sig fast på alles læber, eller den tidligere Viborg-kant Bakiz.

Men man må ikke glemme den rutinerede højreback Kristoffer Pallesen, der igen har været at finde fast i startopstillingen.

Men nu er det slut – i hvert fald for en stund.

Han kommer næppe tilbage på grønsværen i denne sæson, lyder meldingen fra AaB.

AaB-profilen har nemlig måtte sande, at have revet sine akillessene over, og dermed lakker hans sæson mod enden kort inden AaB tager hul på de sidste nøglekampe. En overrevet akillessene tager typisk over et halvt år at komme sig over.

Cheftræner Oscar Hiljemark, lægger heller ikke skjul på, at han er ked af det på Kristoffers vegne.

“Vi er meget kede af det på Kristoffers vegne, og vi ønsker ham alt det bedste i hans vej tilbage til fodboldbanen, hvor vi naturligvis vil gøre alt for at hjælpe ham så meget som muligt, lyder det fra Oscar Hiljemark ifølge AaB’s hjemmeside.

Kristoffer Pallesen benytter samtidig lejligheden til at dele en række ærlige ord:

“Jeg må indrømme, at det gør ondt både fysisk og mentalt, for det er en lang proces, jeg nu skal igennem, og jeg er meget ked af, at jeg ikke kan hjælpe holdet på banen i denne vigtige periode. Jeg vil nu gøre mit bedste for at støtte holdet mest muligt uden for banen”, fortæller han og fortsætter:

“Jeg sætter stor pris på den støtte, jeg allerede har oplevet, og jeg ved, at jeg er i rigtig gode hænder i klubbens dygtige sundhedsapparat, og selvom det kan virke uoverskueligt lige nu, så vender jeg stærkt tilbage”.

Vi her på redaktionen ønsker Kristoffer Pallesen god bedring.