Den tidligere Barca-profil meldes tæt på et kæmpeskifte tilbage til det spanske mesterhold.

Der er gang i svingdøren i den catalonske storklub, der forleden dag sikrede sig sit 27 mesterskab.

Forberedelserne til den kommende sæson er i skrivende stund i fuld gang.

Og nu er der efterhånden sat navn på første signing.

Men det er ikke hvilken som helst signing, der ligger og lurer i horisonten.

For de garvede Barca-fans kan nikke genkendende til den spanske troldmand, der indimellem blev sammenlignet med Messi.

Sådan lyder meldingen fra sport.interia.

Der er nemlig tale om Bojan Krkić, der angiveligt skulle vende snuden tilbage til Barcelona som en drivkraft bag en klubrevolution.

For efter at hans karriere lakkede mod enden, ser det ud til, at den 32-årige angriber fremover skal arbejde på Camp Nou og bidrage til at styrke holdet samt håndtere kommunikationen mellem førsteholdet, andetholdet og akademiet.

Bojan, der startede sin fodboldkarriere i Barcelonas ungdomsakademi, hvor han imponerede med sine evner, førte ham igennem en flot karriere, der sang på sidste vers tilbage i marts.

Men det ser dog ud til, at Bojan allerede har en konkret plan for livet efter karrieren.

Den spanske journalist Gerard Romero har lægger heller ikke skjul på, at der er drøftelser om Bojans tilbagevenden til Camp Nou i en helt anden rolle. Han vil hjælpe med transfersamtaler og være bindeleddet mellem førsteholdet, andetholdet og akademiet.

Beslutningen om at ansætte Bojan i denne rolle skyldes blandt andet kommende ændringer i Barcelonas sportsafdeling. Klubben har for nylig bekræftet Jordi Cruyffs afgang, som var ansvarlig for transfers, og tidligere blev det annonceret, at sportsdirektøren Mateu Alemany forlader klubben.

En anden tidligere Barcelona-spiller, som klubben ønsker at hente, er Deco. Forventningen er, at Bojan vil arbejde sammen med ham. Der pågår forhandlinger om ansættelsen af begge tidligere spillere, som er lige på trapperne.

Barcelona foretager løbende ændringer i sin struktur, og Bojan Krkićs tilbagevenden kan være et vigtigt skridt mod en fornyelse af klubben.