Det stopper bestemt ikke her.

Andreas Christensen har stjålet alle overskrifterne efter hans comeback-kamp lørdag aften.

Og siden da er der løbet meget vand i åen.

Først lagde den evigt populære Xavi ikke skjul på, at han var en nøglefigur på Barcas hold, hvor han roste danskeren til skyerne i kølvandet på hans comeback-kamp.

Senere så det dagens lys, at Barca, grundet deres økonomi som bestemt ikke er og skrive hjem om, har forsøgt at få danskeren ned i løn.

Men det slutter ikke her.

Det er nemlig heller ikke mange timer siden, at det stod sort på hvidt, at den engelske storklub holder et vågnet øje med danskeren.

På mange måder kan man hurtigt konkludere, at den danske landsholdsprofil har haft noget af en turbulent uge.

Men det stopper ikke her.

Nu er hele Barcas Xavi igen ude at rose Andreas Christensen, hvor han bestemt ikke lægger fingre imellem, når han kalder danskeren for en af de bedste handler for Barcelona de seneste sæsoner.

Her blev han forholdt, om danskeren, der kom gratis fra Chelsea, er en af de bedste handler i Barcelonas historie:

“Ja. For denne sæson og de seneste år så helt sikkert. Ekstraordinært”, lyder det prompte fra Barca-træneren inden han fortsætter:

“Måden han distribuerer bolden, måden han splitter modstanderen, måden han forsvarer, hvordan han forstår spillet på tredje mand… Han kunne være en midtbanespiller, der spiller i forsvaret. På grund af det er han ekstraordinær. Jeg er meget, meget glad og positiv”, fortæller han ifølge Football España.