I fodboldens verden kan et enkelt øjeblik ofte ændre alt.

Dette blev tydeligt for Nicklas Bendtner, hvis karriere har været fyldt med både op- og nedture.

En specifik hændelse har nu kastet lys over det øjeblik, hvor Bendtner indså, at hans tid på toppen måske var forbi. Det var under en Premier League-kamp, at dette skelsættende øjeblik fandt sted, et øjeblik der tydeligt markerede starten på enden for Bendtners tid i rampelyset.

Det var under en intens kamp, hvor Bendtner kæmpede for at sætte sit aftryk. Efter at have misset en oplagt scoringsmulighed i det sidste minut, valgte Bendtner at gøre noget, som hans manager ikke kunne leve med.

Det fortæller Arsene Wenger i den nye dokumentar om den tidligere danske landsholdsstjerne.

Det hele foregik på Camp Nou den 8. marts 2011. Det skriver Tipsbladet, der har fået lov til at se dokumentaren om Bendtner på Viaplay før alle andre.

“Da vi tabte i Barcelona, misbrugte Nicklas en kæmpe chance i sidste minut,” fortæller Arsene Wenger i dokumentaren. Alle angribere misser oplagte scoringsmuligheder, men Bendtners handling efterfølgende fik manageren til at se rødt.

Alle i klubben var knuste over resultatet og Bendtners misbrugte chance, men Nicklas valgte at tage direkte på diskotek.

Det fik Arsene Wenger til at miste tilliden til den danske angriber.

“Der er nogle ting, man bare ikke gør,” fortæller Wenger. 

Nicklas Bendtner, der engang blev betragtet som en af Danmarks mest lovende fodboldtalenter, har haft en karriere, der har taget ham fra Arsenal i Premier League til klubber over hele Europa. Hans rejse har været præget af både spektakulære mål og kontroversielle overskrifter uden for banen.

Dokumentarserien om Nicklas Bendtner får premiere på Viaplay og TV 3 den 12. februar og vises i tre afsnit.