Den tidligere United-angriber glæder sig til at se Cavani udfolder sig på Old Trafford. Det samme siger han om Facundo Pellistri, som også rykker til England.

Diego Forlan fastholder, at Edinson Cavani er en fantastisk spiller. Han siger også, at Manchester United måske har en ny Zlatan Ibrahimovic i deres hænder.

De Røde Djævle har valgt at tage en chance med strikeren, som blev kontraktløs, da hans veje og Paris-Saint Germains blev skilt. Det er dog langt fra alle, der er lige sikre på signingen.

Har han niveauet?

De er i tvivl om, hvorvidt den 33-årige striker kan leve op til niveauet i Premier League. Hvis man spørger landsmanden, Diego Forlan, er han ikke i tvivl om, at Edinson Cavani kommer til at skinne på Old Trafford.

Det siger Diego Forlan til South China Morning Post.

“Edinson er stadig en fantastisk spiller. Jeg har ikke set ham forfaldne endnu. Jeg føler, at han er en god signing for United, ligesom Zlatan var. Det er samme type spiller, han er. Han vil lede truppen, og han vil være en positiv indflydelse for de unge.”

“Han er en vinder, der har vundet meget. Han er en målmaskine, der scorer, og han kan assistere. Han er stærk, hvilket vil gavne ham i England. Han er hurtig og motiveret.”

Kan blive assisteret af sin landsmand

Edinson Cavani er dog ikke den eneste, han har høje forventninger til. De Røde Djævle har også opsnappet en anden landsmand, Facundo Pellistri.

Den 18-årige menes at have samme kvaliteter som United-legenden, Ryan Giggs.

“Han er hurtigere end lynet, og han kommer nemt forbi sin modspiller. Det kan han, selvom holdet ikke spiller godt. Han elsker at modtage bolden på midten og føre den frem. Han er en ung fyr, men jeg ville sætte ham på holdet hver uge.”