Den tidligere Røde Djævle-striker er overbevist om, at Cavani kan udrette store ting hos United, men han tror, at han skal bruge noget tid til at finde sit fodfæste.

Edison Cavani vil enten blive en fiasko, og ellers bliver han en succes. Det siger Dimitar Berbatov, der glæder sig til at se Cavani på Old Trafford.

Han er dog ikke den eneste, der ser frem til hans optrædender, hvor også mange fans glæder sig til at se, om han, i en alder af 33 år, kan leve op til de forventninger, der bliver sat af Solskjær.

United skal præstere

United har været inde i en dårlig stime, og de manglede inspiration. Edinson Cavani var blandt de sidste United-handler, da han ikke længere var en del af PSG.

Det har fået mange til at se frem til Manchester Uniteds Champions League-test, hvor de møder netop PSG. Edinson Cavani kan dermed få sin debut mod sin tidligere arbejdsgiver.

“Jeg glæder mig til at se, hvordan de bruger Cavani i truppen. Jeg er selv tidligere striker hos United, og derfor ser jeg altid frem til at se de nye an. Jeg har hørt, at han kan få sin debut mod sin tidligere klub. Han er deres topscorer gennem tiden, så det kunne være sjovt at se.”

Cavani i centrum

Berbatov er dog også ivrig efter at se, hvordan Cavani kommer til at opføre sig over for sin tidligere klub. Han mener, at der er to muligheder.

“Det sker, at man tænker, at man ikke har lyst, og så er der dem, der føler, at de er blevet behandlet skidt i klubben, og man derfor ønsker hævn. Det bliver spændende at se, hvilken vej det går, hvis han spiller.”

Uanset, hvilken vej det går, så glæder han sig dog til at se ham spille.

“Hvis han er klar til at spille, så bliver det interesant at se, hvordan han kommer til at klare den. Det er nemlig ikke altid lige sjovt at spille mod sin tidligere klub.”

Edinson Cavani kommer dog ikke i spil mod Newcastle, da han er udelukket grundet protokollen om coronavirus.