Direktør afviser ikke at hente Pogba i Manchester United

Nicolai Busekist — 05. nov 2020 10:57
Foto: Shutterstock

Der har været mange rygter om, at Paul Pogba er på vej væk fra Manchester United. Nu har Fabio Paratici, der er direktør i Juventus, pustet yderligere til disse rygter, da han har antydet, at de vil hentes deres tidligere midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Scholes: Denne trio var skyld i Demba Ba-scoring

Pogba forlod Torino i en handel på 89 millioner pund i sommeren 2016. Dengang var det en af verdens største handler, som blev lavet, efter han havde vist sig som en af verdens bedste spillere i Serie A-klubben.

Imidlertid er Pogba dog blevet udsat for enorm kritik gennem sin tid på Old Trafford. Det skyldes hans inkonsekvente præstationer, og at han ikke lever op til de forventninger, der er til så dyr en spiller.

Franskmanden har løbende flirtet med et skifte væk fra Manchester United. Her har der været tale om et skifte til Real Madrid, men også en tilbagevende til Juventus.

Hyldes af Juventus-direktør

Og Juventus' sportsdirektør har for nylig hyldet den franske midtbanespiller for sin store indflydelse i sin tid i klubben. Han fortæller dog, at transfers ikke er en prioritet i den italienske klub for tiden.

Paratici fortalte følgende til Sky Sport Italia: "Hvad Pogba angår, er han lige nu Manchester United-spiller, og det er alt for tidligt at tænke på fremtidige transfermål."

"Vi holder alle af Pogba her. Han er en af mange ex-spillere, der har givet Juventus så meget, men det er for tidligt at tale om fremtidige mål."

"Vi har fokus på at konstruere holdet til denne sæson. Det er her vores fokus ligger."

LÆS OGSÅ: Haaland sætter ny CL-rekord

Pogba blev en berømt mand spiller i Juventus, hvor han scorede 34 mål og lavede 40 oplæg i 178 kampe for klubben mellem 2012 og 2016.

I løbet af sin tid i Torino var den 27-årige franskmand med til at vinde fire Serie A-titler i træk. Ligeledes vandt han også to Coppa Italia i træk.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere