Erling Haaland sikrede sig onsdag aften endnu en rekord i Champions League. Her lykkedes det ham at blive den spiller, der har brugt færrest kampe på at score 14 mål.

LÆS OGSÅ: Medie: Genk vil hente Brian Priske

I udekampen mod Club Brugge var Erling Haaland igen afgørende for Dortmund, da han leverede to mål. Kampen endte med en 3-0-sejr over det belgiske hold.

Den 20-årige talentfulde nordmand har allerede høstet en del rekorder i Champions League, hvorfor denne ikke er den første, men nu kan bryste sig af at have endnu en CL-rekord.

De to mål, som Haaland scorede mod Club Brugge var nemlig mål nummer 13 og 14 i Champions League. Derfor er han med afstand den spiller, der har brugt færrest kampe på at lave 14 mål i den fineste turnering i Europa.

Han har kun brugt 11 kampe på at lave de 14 mål. Det er en del bedre, end både Harry Kane og Ruud van Nistelrooy, der havde brug for henholdsvis 17 og 18 kampe. Det oplyser FIFA om på Twitter.

LÆS OGSÅ: Koeman tildeler æren for CL-sejr til særligt én spiller

Med sejren over Club Brugge har Dortmund cementeret deres plads i toppen af gruppe F i Champions League med seks point. De er et enkelt point foran Lazio og yderligere ét foran Club Brugge.