Donny van de Beek, den hollandske midtbanespiller, ser ud til at få en ny start i Bundesligaen.

Ifølge transfer-eksperten Fabrizio Romano, er Van de Beek sat til at skifte til Eintracht Frankfurt på lån med en option for permanent køb i januar-transfervinduet.

Frankfurt vil betale Manchester United et långebyr, og den ikke-obligatoriske købsoption vil koste dem omkring 112 millioner danske kroner.

Van de Beek ankom til Manchester United med store forventninger efter at have imponeret for Ajax under Erik ten Hag, især i deres løb til Champions League-semifinalen i 2019.

Men hans tid i England har været præget af skuffelser, med et mål i debuten som et af de få højdepunkter.

Mange fans havde håbet, at Ten Hags ankomst til Old Trafford sidste sommer ville genoplive Van de Beeks karriere, men i stedet er hans status i klubben faldet yderligere.

Den 26-årige hollænder pådrog sig en knæskade i starten af året, som holdt ham ude i anden halvdel af 2022/23-sæsonen, og et lån til Ligue 1-klubben Lorient faldt igennem i sommeren.

Van de Beek har kun haft to indskiftninger i denne sæson, hvor han i alt har fået 21 minutters spilletid. Nu ser det ud til, at han forlader Manchester United for at få sin karriere tilbage på sporet.

Romano rapporterede for nylig, at der var “avancerede forhandlinger” om en flytning til Frankfurt, men der opstod problemer med lønnen, da Van de Beek tjener for meget i Manchester United til, at den tyske klub kunne dække hans løn. Disse problemer ser dog nu ud til at være løst, og overgangen er bekræftet.

Van de Beeks kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2025, og klubben har en option på yderligere 12 måneder.

Selvom købsoptionen ikke er obligatorisk, er der en chance for, at Van de Beek vil vende tilbage til United i juni, når lånet udløber. Selv da vil et lån ud af klubben for resten af 2023/24-sæsonen placere Van de Beek i udstillingsvinduet forud for en potentiel permanent exit næste sommer.