Dortmund advarer United: Jadon Sancho bliver meget dyr

Redaktionen — 15. mar 2019 10:17
DORTMUND, GERMANY - MARCH 09: Jadon Sancho of Borussia Dortmund controls the ball during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart at Signal Iduna Park on March 9, 2019 in Dortmund, Germany. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Manchester United er interesseret i at købe Dortmunds engelske stortalent, men det bliver ikke nemt, siger tyskernes sportsdirektør. Jadon Sancho kommer til at koste kassen. 

Borussia Dortmund advarer ifølge Mirror Manchester United, der skulle være interesseret i 18-årige  Jadon Sancho: Englænderen er ikke til salg.

Ole Gunnar Solskjær skulle efter sigende have skrevet den unge kantspiller øverst på sin ønskeseddel med spillere, han gerne vil hente til klubben, hvis nordmanden får forlænget sin kontrakt som manager hos de røde djævle. 

Men Jadon Sancho er ikke en mand, Dortmund sælger lige foreløbig, siger tyskernes sportsdirektør Michael Zorc. 

”Jeg er langt fra at sætte et prisskilt på Jadon. Han vil helt sikkert ikke komme til at spille i Dortmund i resten af sin karriere. Det er en del af sandheden. Men jeg vil sige – selv for de allerstørste klubber – bliver hans skifte svært at realisere lige nu. Jadon kommer også til at spille i Dortmund i næste sæson, og han indgår i vores planer,” siger Zorc og antyder dermed, at der skal en kæmpe sum på bordet, hvis Jadon Sancho skal skifte sin klubtrøje ud til sommer. 

Borussia Dortmund har netop solgt en anden af klubbens stortalenter til Chelsea, nemlig Christian Pulisic, der skifter til Londonklubben til sommer. Den 20-årige amerikaner koster Chelsea cirka 500 millioner kroner. 

Jadon Sancho bliver vurderet til at være endnu dyrere, og hvis han bliver solgt, bliver det ifølge rygter til en pris i nærheden af 600 millioner kroner. Englænderen skiftede til Dortmund fra Manchester City i 2017. Hvis han bliver solgt, vil City få 15 procent af transfersummen. 

Jadon Sancho har tidligere i år fortalt, at hans store idol, da han voksede op, var brasilianske Ronaldinho. En spiller, som han drømmer om at blive lige så dygtig som. Foreløbig er Jadon Sancho da også blandt de mest lovende unge offensive spillere i europæisk fodbold.

Læs flere transferrygter og bekræftede transfers her.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere