Wembley Stadium var vidne til en fantastisk Champions League-finale, hvor Real Madrid sikrede sig sejren over Borussia Dortmund med 2-0. Kampen var fyldt med intense øjeblikke, glæde og hjertevarme scener, som vil blive husket i lang tid.

Det skriver Morning Star.

I kampens afslutning kunne man se Jude Bellingham give sin mor en kærlig kram og hænge en guldmedalje om hendes hals. Dette rørende øjeblik symboliserede den glæde og de følelser, der fulgte med Real Madrids triumf.

Dortmunds Uheldige Start

Dortmund begyndte kampen aggressivt og skabte flere chancer i første halvleg. Karim Adeyemi forsøgte at runde Thibaut Courtois, men hans forsøg blev stoppet af den dygtige belgiske målmand. Niclas Füllkrug havde også en stor chance, men hans skud ramte stolpen og gik ikke i mål.

Real Madrid’s Sejrsgang

Efter en intens første halvleg, hvor Dortmund dominerede, tog Real Madrid kontrol i anden halvleg. Dani Carvajal åbnede scoringen med et hovedstød efter et hjørnespark, og Vinicius Junior lukkede kampen med et mål kort efter. Sejren var sikret, og Real Madrid kunne fejre endnu en triumf i deres glorværdige historie.

Fejring og Fremtid

Efter kampen blev Toni Kroos båret på skuldrene af sine holdkammerater i sin sidste kamp, og holdet fejrede ved at kaste træner Carlo Ancelotti op i luften. Real Madrid-fansene forvandlede Wembley til en festplads, og deres glæde vidnede om holdets store betydning.