I en kamp, der vil blive husket for sit dramatiske forløb og utallige comebacks, leverede Manchester United og Chelsea en af sæsonens mest underholdende og uforudsigelige Premier League-opgør.

På en aften, hvor alt syntes muligt, var det Cole Palmer, der med et hattrick blev afgørende for Chelseas sejr på 4-3 over Manchester United.

Kampen begyndte med, at Chelsea hurtigt bragte sig foran 2-0, takket være mål fra Conor Gallagher (Se målet her) og Cole Palmer, sidstnævnte fra straffesparkspletten (Se målet her).

United, som desperat jagtede point i håbet om at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, så ud til at være i dyb krise.

Men et forsvarskoks fra Chelsea gav United håbet tilbage, da Garnacho kunne prikke den ind til 2-1 (Se målet her). Inden halvlegen var omme, havde de røde djævle udlignet til 2-2. Det var Bruno Fernandes, der stod for det udlignende mål (Se det her).

Anden halvleg bød på endnu mere drama, da United fuldendte deres comeback og bragte sig foran 3-2. Det var endnu engang Garnacho, der stod for scoringen (Se målet her).

Desværre for Manchester United kunne de ikke holde føringen.

Chelsea udlignede i overtiden. Det var Cole Palmer, der blev den store helt, da han først omsatte et straffespark til mål og derefter sikrede sejren med sin tredje scoring i kampen (Se målene her).

Kampen var et spektakel af følelser, taktiske skift og individuelle præstationer.

For United var det en aften, der bød på både håb og dyb skuffelse, mens Chelsea-fansene kunne juble over en sejr, der blev sikret i de allersidste minutter.

Palmers præstation var intet mindre end imponerende, og hans evne til at træde i karakter i afgørende øjeblikke understregede hans værdi for holdet.