Fiorentina-stjernen Dusan Vlahovic har været kædet sammen med flere klubber. Selv er han åben for et skifte til enten Manchester United, Manchester City eller Tottenham.

Den 21-årige Vlahovic har formået at etablere sig som en af de mest eftertragtede angribere i Europa. Det er sket på baggrund af hans 16 mål i blot 20 ligakampe i denne sæson. Det er tre mål mere end nogen anden spiller i den italienske liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona har principiel aftale på plads med Chelsea-profil

Som et resultat af dette, har der været rygter om, at han forlader La Viola til sommer. Han har nemlig været kædet sammen med en lang række forskellige klubber.

Den italienske klub forventer at kunne kræve i omegnen af 75 millioner pund for den unge angriber. Han har i de seneste måneder været kædet sammen med begge Manchester-klubber, men også klubber som Arsenal, Chelsea, Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio har Premier League-holdene de bedste forudsætninger for at hente ham. Den serbiske angriber foretrækker nemlig et skifte til England, såfremt han skulle beslutte sig for at forlade Fiorentina.

Di Marzio slog dog fast, at Arsenal vil få svært ved at hente ham denne sommer. Det skyldes, at spilleren selv har større interesse i et skifte til enten Manchester United, Manchester City eller Tottenham.

Selvom han er en eftertragtet herre, er der ikke den store chance for, at han forlader den italienske klub i januar. Derimod er der en klar forventning om, at han spiller sæsonen færdig i Fiorentina.

LÆS OGSÅ: Krise i Barcelona: I alt fire spillere smittet med coronavirus

Han har desuden 18 måneder tilbage af sin kontrakt, og Fiorentina vil rigtig gerne forlænge hans kontrakt. Han har dog afvist det mest lukrative tilbud i klubbens historie, hvorfor chancen er lille for, at han bliver.