I kølvandet på Andreas Christensen og resten af skadesproblemerne, skulle Barca angiveligt have øjnene rettet mod endnu en forsvarsprofil.

Siden Andreas Christensen vinkede farvel til Chelsea for at drage mod Spanien – nærmere bestemt Barcelona – har den danske landsholdsstjerne gjort god figur.

Og han har hurtigt forplantet sig i fansenes hjerte med han fantastiske præstationer.

Men da han var blandt Kasper Hjulmands foretrukne 11 i seneste landskampspause, måtte den danske landsholdsprofil udgå midt i første halvleg.

Og siden da har AC ikke været i spil for den spanske storklub.

Men nu kan fansene ånde lettet op.

Den danske forsvarsklippe er nemlig tilbage i truppen, når Barca lægger græs til hjemmekampen mod Real Betis sent lørdag aften.

Men tiden uden den danske forsvarsspiller har bestemt ikke været og skrive hjem om.

Og det er angiveligt betydet, at man nu har sat jagten ind på den spanske City-stjerne Aymeric Laporte, der eftersigende skulle være klar på en gevaldig lønnedgang for at trække Barca-trøjen over hovedet.

Sådan lyder meldingen fra mediet Mundo Derpotivo.

Desuden lægger de heller ikke skjul på, at den spanske landsholdsspiller skulle være yderst opsat på skiftet.

Og det forstår man skam godt.

Det er begrænset hvad det er blevet til af spilletid i denne sæson, hvor den boldspillende forsvarspiller har stået i skyggen af Nathan Aké, Ruben Dias og Akanji.

Men om Laportes City-eventyr synger på sidste vers, er endnu uvist. Selv skulle han dog angiveligt være klar til at vinke farvel til City og i stedet drage til Barcelona.