Nu taler hele Barcelonas Xavi ud i kølvandet på kæmpe ydmygelse.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før det stod sort på hvidt, at FC Barcelona for alvor blev sat til vægs af ærkerivalerne fra Real Madrid.

For da Madrid og Barca tog hul på anden del af verdens største fodboldkamp, så var det ellers sidstenævnte, der havde en lille fordel med fra det forrige opgør.

Men Real Madrid vil det anderledes.

De fandt på mange måder et ekstra gear, og var alt overskyggende i opgøret, der endte hele 0-4.

Og den evigt populære Xavi Hernandez lagde da heller ikke skjul på, at han vil have svært ved at sove natten til torsdag:

“Vi er sårede i dag, ja. Det bliver svært at sove, som den store Barcelona-fan, jeg er”, siger han efter kampen ifølge nyhedsbureauet AFP og fortsætter:

“Jeg sagde til spillerne, at det kunne ske. Vi havde chancer, men gik ind i kampen med 1-0. Det er en skam, fordi vi kæmpede godt i første halvleg, og det var vores øjeblik. I anden halvleg var Madrid bedre, oprigtigt. De var bedre fysisk, de pressede os hårdt. Der er ingen undskyldninger”, siger Xavi.

Og søvn finder vi nok aldrig ud af om han fik, men lad os i stedet håbe, at han inden længe finder melodien igen, så Barca kan komme tilbage på sejrssporet.

Anderledes glæde var der hos cheftræner for Real Madrid, Carlo Ancelotti, der må siges at være godt tilfreds med onsdagens storsejr:

“Det var en komplet kamp. Når man spiller en komplet kamp, så vinder man 4-0 sådan her”.

Han lægger heller ikke fingre imellem, da han efter kampen udtalte hvor gode de er i skrivende stund.