Thomas Frank har taget alle med storm, men det har på det seneste haltet gevaldigt – og nu ligger endnu en hovedpine og lurer i horisonten for danskerklubben.

Den evigt populære Thomas Franks tropper har haltet lidt på det seneste. De har nemlig ikke vundet en kamp i over en måned.

Og det falder ikke ligefrem på et tørt sted, da Brentford havde spillet sig i en formidabel situation – men lige nu må sande, at befinde sig på 9. pladsen.

For Selvom Thomas Frank har stjålet alle overskrifterne for hans fantastiske arbejde, så er det gået ned ad bakke for danskerklubben.

Og ifølge The Athletic risikerer Brentford nu at formøble det ellers gode arbejde, som man har lavet i denne sæson.

“De er i seriøs fare for at glide nedad i tabellen, og det vil være en kæmpe skuffelse, hvis man efter sådan en imponerende sæson ikke formår at slutte i top-10. Man har tabt tre kampe i træk for første gang siden begyndelsen af 2022, og man har ikke vundet, siden man den 15. marts slog nedrykningstruede Southampton”.

Og Brentfords helt store problem ligger og lurer i horisonten. For i de sidste syv spillerunder venter der en stribe af svære modstandere.

Først lægger de græs til hjemmekampen mod Aston Villa, inden der venter svære modstandere som Chelsea, Liverpool, Tottenham og Manchester City.

Det sker i kølvandet på, at Brentford lørdag tabte med 2-0 til Wolverhampton.