Kasper Hjulmand er en populær herrer.

Kasper Hjulmand forbliver loyal over for Danmarks landshold trods spekulationer om hans mulige skifte til trænerposten i Ajax. Sådan lyder meldingen i hvert fald fra DBU’s fodbolddirektør Peter Møller, der ikke lægger skjul på, at han Hjulmands kontrakt er uopsigelig:

“Vi har en aftale, som løber frem til sommeren 2024, og den er uopsigelig. Så det er det, vi forholder os til. Jeg forholder mig til, at vi gerne vil forlænge, og at Kasper er glad for at være i DBU”, løfter Peter Møller sløret for i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet.

Det sker i kølvandet på rygter, der har sat den danske landsholdstræner i forbindelse med det ledige trænersæde i Ajax.

Men selvom der har været rygter om en mulig overgang til den hollandske klub, har Peter Møller ikke hørt fra Ajax og forventer ingen ændringer inden der tages hul på EM i 2024:

“Der er ikke nogen, der taler om, at Kasper er på vej væk udover et hollandsk medie. Der er ingen fra Ajax, der har ringet til mig. Så det går jeg ud fra, er det første skridt, hvis man gerne vil have en træner”.

Møller understreger desuden, at DBU er interesseret i at forlænge samarbejdet med Hjulmand, og at træneren er tilfreds med sin nuværende position.

Og med en landsholdssamling lige rundt om hjørnet forventes det, at Hjulmand forbliver fokuseret på opgaven og undlader at kommentere på rygterne.