Nu taler Kasper Schmeichel ud i kølvandet på de massive rygter, der i skrivende stund florerer.

Der er løbet meget vand i åen siden at Glazer-familien tilbage i 2005 overtog ejerskabet af den engelske storklub Manchester United.

Og fansene har heller ikke lagt skjul på, at de har skreget efter nye ejere det sidste lange stykke tid.

Men måske skal de ikke vente meget længere.

Der har nemlig været et hav af rygter om United inden længe kommer på andre hænder.

Og der er da for alvor lagt i kakkelovnen til noget af et drama

I skrivende stund florerer en budrunde mellem qatarske Sheikh Jassim og Englands rigeste mand, Sir Jim Ratcliffe.

Ratcliffe er dog eftersigende kun interesseret i at købe 50 procent af United-aktierne, da han allerede ejer et par andre klubber, herunder den franske klub Nice, som den danske landsholdsmålmand til dagligt slår sine folder hos.

Og nu har den danske landsholdsprofil Kasper Schmeichel sat ord på hvem han håber, der fremover skal være den nye Manchester United-ejer.

Han lægger ikke fingre imellem, når han løfter sløret for, at han håber Ratcliffe bliver ny Manchester United-ejer.

Det afslører han i et hudløst ærligt interview med Sky Sports:

“En af de største grunde til, at jeg kom til Nice, var INEOS (milliardfirma ejet af Ratcliffe, red.) og på grund af Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford. De har en vision i forhold til, hvordan de ønsker at udvikle denne sport, fordi de har haft succes i alle andre sportsbegivenheder, de har investeret i”, sagde den danske landsholdsprofil og fortsatte:

“Jim (Ratcliffe, red.) er en stor Manchester United-fan, og jeg tror, ​​det betyder meget for United-fans, at der kommer nogen ind, som bekymrer sig om klubben. Ud fra min egen erfaring i Nice, kan jeg sige, at han er en mand, der er til stede, som kommer til kampene. En, der er vidende om fodbold, og som har en stor viden om præstationer generelt”.