Harry Maguire bryder tavsheden.

Manchester Uniteds kaptajn, Harry Maguire, er fast besluttet på at bevise sit værd og sikre sin plads hos Erik ten Hag, mens spekulationer om hans fremtid svirrer i luften.

For efter en ujævn sæson på Old Trafford er den engelske landsholdsspiller blevet udfordret af flere alternativer i midterforsvaret, herunder Raphael Varane, Lisandro Martinez, Victor Lindelof og endda Luke Shaw.

Men trods disse udfordringer ønsker Maguire stadig at blive en del af Ten Hags trup og kæmpe for sin plads.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

Og selvom han stadig er på ferie, har Maguire taget initiativ til at træne og forbedre sine færdigheder. I en uventet og spændende vending har han allieret sig med en tidligere Chelsea-legende, Ricardo Carvalho, der er kendt for sin imponerende karriere og lange levetid på grønsværen.

Carvalho vandt trofæer i Portugal, England og Spanien og blev anerkendt som en af ​​de bedste midterforsvarere i sin generation.

Og Maguire lagde da heller ikke skjul på deres træningssession, da han stolt delte øjeblikke fra deres træningssession på Instagram og skrev motiverende ord som “Ingen grænser. Ingen undskyldninger”.

Mens Manchester United har taget hul på deres pre-season-træning, har Maguire og andre spillere fået en forlænget pause på grund af deres deltagelse i internationale kampe i juni.

Maguire står over for en betydelig udfordring med at komme tilbage i Ten Hags planer efter en udfordrende sæson under den hollandske manager.

Trods dette har den dyreste forsvarsspiller i historien stadig to år tilbage af sin kontrakt. Dog spekuleres det i, om United vil være villige til at lade ham gå, og rygter om interesse fra klubber som West Ham begynder at svirre.

Fremtiden for Harry Maguire forbliver derfor uvist, men hans beslutsomhed og dedikation til at forbedre sig selv er uomtvistelig. En ting er sikkert – han er fast besluttet på at kæmpe for sin plads og bevise sin værdi på fodboldbanen.