Lionel Messi har stjålet alle overskrifterne den seneste tid – og det fortsætter han tilsyneladende med.

Så sent som i går så det dagens lys, at den argentinske troldmand Lionel Messis PSG-eventyr sang på sidste vers.

Og her blev der angiveligt sat navn på Messis kommende arbejdsgiver.

Det skete i kølvandet på, at der sent tirsdag aften stod det nemlig sort på hvidt, at en række franske medier meldte, at den argentinske troldmand blev suspenderet i to uger.

Humlen var, at Messi tilsyneladende havde valgt at rejse til Saudi-Arabien uden at han havde fået lov af klubben. Derfor missede han mandagens træning, og det tog den franske storklub PSG nu konsekvensen af.

På nul komma fem suspenderede de Messi, der hverken måtte træne, spille kamp eller få løn i perioden.

Men sidenhen har det set dagens lys, at Messi angiveligt skulle være tilbage på grønsværen – men det blev altså kun for en kort stund lød det på.

En saudiarabisk kilde havde ifølge AFP løftet sløret for, at Messi i næsten sæson skulle tørne ud for Al-Hilal i Saudi Arabien.

Men det har Messi-lejren nu blankt afvist.

Det sker på Instagram, hvor Messis far og agent, Jorge Messi, slog fast, at der i skrivende stund ikke er nogen afklaring omkring Lionel Messis fremtid.

“Der er absolut ingen aftale på plads med nogen klub for næste sæson. Der er altid rygter, og mange bruger navnet Lionel Messi til at blive kendt, men der er kun én sandhed. Og vi kan forsikre, at der ikke er nogen aftale hverken mundtligt eller underskrevet”, lød det på det populære sociale medie Instagram.

Barca-fansene kan altså ånde lettet, da Jorge heller ikke lægger skjul på, at beslutningen ikke bliver taget, før Messi har afsluttet denne sæson med den franske storklub:

“Beslutningen bliver ikke taget, før Lionel har afsluttet denne sæson med PSG. Derefter vil det være tid til at analysere og se, hvad der sker, inden vi tager en beslutning”.

Håbet for en genforening med den argentinske troldmand er altså bestemt ikke ude for fansene af den catalanske klub.