Andreas Christensen er i dag en uerstatteligt perle i de spanske medier i kølvandet på vanvittigt selvmål.

Barca har for længst vundet det spanske mesterskab, men derfor skal de resterende kampe i indeværende sæson naturligvis afvikles.

Helt anderledes var det for det nedrykningstruede hjemmehold, der i skrivende stund kæmper med at holde sig oppe i den bedste spanske liga.

Og efter blot 83 sekunder af opgøret hjalp den evigt populære danske landsholdsprofil dem godt på vej i kampen om overlevelse.

Her fik Andreas Christensen nemlig endnu engang vist prøver på hans fremragende hovedstødsteknik – men desværre måtte han sande, at det var i det forkerte net, at kuglen havnede.

Og dagen derpå lægger en række spanske sportsviser, herunder Mundo Deportivo ikke skjul på danskerens flotte selvmål med en tør bemærkning:

“Han var den farligste afslutter for Barcelona i første halvleg, selvom hans afslutning var i eget net”, løfter mediet sløret for om den danske forsvarsprofils præstation.

Danskeren lå da også kortvarigt i græsset, men rejste sig prompte op, da han fik et klap på skulderen af holdkammeraterne.

Men efter AC’s selvmål gik det kun en vej for FC Barcelona, der lagde vejen forbi Real Valladolid.

De måtte nemlig rejse hjem med et 3-1 nederlag i bagagen.

Du kan se den danske landsholdsprofils selvmål herunder: