Bayern München står over for store forandringer i trænerstaben. Med sommerens kommende afsked med Thomas Tuchel, ser den tyske fodboldgigant nu mod nye muligheder for at fylde den vigtige rolle.

Rygterne svirrer om, at ingen ringere end Zinedine Zidane kunne være manden til at overtage roret.

Det skriver det spanske medie Marca.

Zidane, der er kendt for sin imponerende karriere både på og uden for banen, har tidligere ført Real Madrid til tre Champions League-titler.

Hans evner til at håndtere stjernespillere og vinde de store trofæer kunne være lige, hvad Bayern München behøver for at fortsætte deres succes.

Selvom der tidligere har været spekulationer fra Sky Sports om, at Zidane ikke ville være aktuel for jobbet, tyder nye informationer på, at Bayern München alligevel kunne tænke sig at indlede dialog med den 51-årige franskmand.

Skiftet ville ikke kun være et stort skridt for Zidane, men også et klart signal fra Bayern om deres ambitioner på både nationalt og internationalt plan.

Hvis Bayern lykkes med at sikre Zidane, kunne det markere begyndelsen på en ny æra for klubben, hvor franske finesse møder tysk effektivitet på Allianz Arena.