Erling Haaland skal en smuttur på bænken mod Everton – i hvert fald hvis det står til ejerne.

Den norske målræv bør ikke være at finde i Manchester Citys startopstilling mod Everton.

Sådan lyder meldingen fra ejerne til Manchester City-træner Pep Guardiola.

De lægger nemlig ikke skjul på, at Erling Haaland bør hviles, før der tages hul på anden del af Champions League-semifinalen i midtugen mod Real Madrid.

Og selvom det tidligere har set svært ud for Everton i denne sæson, tror nogle eksperter alligevel på, at holdet kan få et positivt resultat i deres kamp mod Manchester City. Dette skyldes deres opsigtsvækkende præstation i kampen mod Brighton, hvor holdet pludselig viste en hidtil uset identitet og personlighed på banen. Desuden forventer de også, at City sparer en stor del af profilerne inden det skæbnesvangre opgør mod Real Madrid.

Humlen er nemlig, at det for Manchester City handler primært om at vinde Champions League, og derfor er det vigtigt for holdet at hvile vigtige spillere som Haaland og Kevin De Bruyne i kampen mod Everton.

Sheikh Mansour og regenterne fra UAE, der har investeret milliarder i klubben, har ikke til hensigt at se Liverpool og Chelsea vinde Europas største fodboldtrofæ for snuden af dem.

Og derfor blev der også betalt et svimlende beløb for Haaland, da City har øjnene rettet mod Champions League-trofæet.

Tiden er da også inde til det nu, da Manchester City tager hul på sidste del af semifinalen mod Real Madrid i den kommende uge.

Eksperterne løfter også sløret for, at Manchester City burde have lært af deres fejl fra sidste sæson og bør undgå at gentage dem i år.

Men selvom det kan være risikabelt at hvile nogle af de bedste spillere mod Everton, er der stadig rig mulighed for at slå Everton-mandskabet, der befinder sig i en sæson, som bestemt ikke er at skrive hjem om.