Manchester United havde en skuffende dag på Old Trafford, da de lørdag tabte 3-0 til Bournemouth.

Det er ikke kun resultatet, der skaber overskrifter. En særlig episode med Rasmus Højlund har også været heftigt omdiskuteret.

Højlund startede på bænken. Han blev dog bragt i spil i begyndelsen af anden halvleg. Den danske angribers præstation blev dog ikke helt i top, delvist på grund af holdkammeraternes manglende anerkendelse af hans positioner på banen.

Premier League-legenden Ian Wright har udtrykt skarp kritik af en specifik situation, hvor Diogo Dalot overså en oplagt mulighed for at assistere Højlund.

Ifølge Wright havde Dalot en gylden chance for at spille bolden til Højlund, der stod klar foran mål. I stedet valgte Dalot at skyde fra en skarp vinkel, en handling Wright betegner som “totalt respektløs” og et klart tegn på manglende anerkendelse af Højlund.

Wrights frustration var tydelig, da han kommenterede, at Dalot ikke engang så i retning af Højlund, før han tog sit “latterlige skud”, hvorefter Bournemouth scorede kort tid efter.

Denne episode er blot et eksempel på Højlunds udfordringer i Premier League, hvor han endnu ikke har fundet netmaskerne i sine seneste tolv kampe.

Manchester Uniteds næste opgave er en vigtig kamp mod Bayern München i Champions League-gruppespillets sidste runde.