Arsenal tabte onsdag 3-1 til Wolves, men på trods af de seneste kampes dårlige resultater, tror Unai Emery stadig på Champions League. 

Med gårsdagens 3-1-nederlag på udebane til Wolverhampton, har Arsenal tabt tre ud af de seneste fire kampe i Premier League. Det er en dårlig statistik, hvis man gerne vil slutte i top-4, hvor der kun er tre runder tilbage at afgøre tingene i. Men de hold, der konkurrerer med Londonklubben om at ende med adgang til Champions League-kvalifikation, sætter også point til, nemlig Manchester United og Chelsea. 

Arsenal-manager Unai Emery var en ærgerlig mand efter nederlaget til Wolves, men han tror stadig på det. 

”Vi har tabt fjerdepladsen ud af vores hænder, men vi kan godt komme tilbage fra denne mulighed,” sagde spanieren ifølge BBC Sport. 

Arsenal ligger pt på femtepladsen med et enkelt point op til Chelsea som nummer fire, mens der er fire point til Tottenham på tredjepladsen. Arsenal har flere muligheder for at spille sig i Champions League. Klubben er semifinalen i Europa League, hvor en sejr i finalen giver adgangsbillet til næste års CL. 

Men for Unai Emery gælder det først og fremmest om at ende i top-4. 

”Top-4 er målet, men et svært mål. Vi har tabt de to seneste kampe – til Crystal Palace og nu i aften – men vi har stadig muligheden i de sidste tre kampe. Vi er skuffede, men vi er nødt til at se på hele sæsonen. Vi må forberede os bedst muligt til næste kamp mod Leicester. Igen bliver det meget svært, men forhåbentligt kan vi tage et resultat med fra kampen,” siger han til det engelske medie. 

I næste runde af Premier League tørner Manchester United og Chelsea sammen på Old Trafford. Udover kampen ude mod Leicester, mangler Arsenal at møde Brighton hjemme og Burnley ude. Chelsea mangler derefter Watford hjemme og Leicester ude. Manchester United skal spille ude mod Huddersfield og hjemme mod Cardiff.