Christian Eriksen har kontrakt med Brentford frem til sommer. Derfor kan han forlade den engelske klub på en fri transfer, når denne sæson er slut.

Der er stor tvivl om, hvad fremtiden kommer til at byde på for Christian Eriksen. Det vides nemlig endnu ikke, om han har i sinde at forlænge sit ophold i Brentford.

Der er dog en klar forventning om, at Eriksen ender med at blive i Premier League. Det store spørgsmål er dog, hvilken klub, der ender med at sikre sig den danske stjerne til sommer.

Der er nemlig op til flere klubber i den bedste engelske række, der har stor interesse for Christian Eriksen. Derfor er hans eneste mulighed bestemt ikke kun at blive i Brentford, såfremt han ikke ønsker dette.

Ifølge 90min har både West Ham og Tottenham vist interesse for ham, og nu har Newcastle også meldt sig ind i kampen om hans underskrift.

Det betyder, at der er flere muligheder for den danske landsholdsspiller, hvis han vil skifte til en ny klub til sommer. Brentford har dog gjort det klart, at de meget gerne ser, at han bliver i klubben.

Christian Eriksen slog for alvor igennem i Tottenham, hvor han spillede fra 2013 til 2020. I januar 2020 skiftede han til Inter, hvor han dog aldrig fik den store succes, som man havde regnet med, at han ville få.