Manchester City kan ende med at sælge Raheem Sterling denne sommer. Hvis det ender på denne måde, kan Tottenham blive hans nye klub.

Efter offentliggørelsen af, at Manchester City har skrevet kontrakt med Erling Haaland, er der opstået endnu mere tvivl om, hvorvidt Sterling har en fremtid på Etihad Stadium.

LÆS OGSÅ: West Ham tilbyder Declan Rice ny kontrakt med stor lønforhøjelse

Nu er der derfor yderligere forlydender om, at Manchester City har intentioner om at sælge den engelske angriber, når sommerens transfervindue åbne.

Ifølge Football London er det nu Tottenham, der er favoritter til at sikre sig Sterlings underskrift. Den engelske angriber har fået 22 starter i Premier League under Pep Guardiola i denne sæson.

De kan dog forvente at få konkurrence i kampen om den 27-årige angribers underskrift. Han er nemlig også på radaren i Arsenal, der dog siges at have en større interesse i at hente Gabriel Jesus, der også spiller for City på nuværende tidspunkt.

Tottenham-træner Antonio Conte har givet udtryk for, at han ønsker at styrke sin trup forud for den kommende sæson, og her skulle han blandt andet have udset sig Raheem Sterling.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona vil afløse Jordi Alba med Tottenham-profil

På trods af, at han ikke er fast mand i startopstillingen under Guardiola, har den engelske angriber bidraget med 17 mål i denne sæson, hvoraf 12 af dem er blevet scoret i Premier League. Hertil har han også lagt op til 8 mål.