Den unge svenske fodboldspiller Roony Bardghji, der spiller for FC København, er blevet et varmt navn på transfermarkedet. Med sine imponerende præstationer og mål for FCK har han tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle af Europas største fodboldklubber.

En af disse klubber er den italienske gigant Juventus, som ifølge La Gazzetta dello Sport, har udvist en særlig interesse for den 18-årige talentfulde spiller.

Juventus’ interesse er ikke overfladisk; de har allerede scoutet Bardghji flere gange og planlægger at følge ham endnu tættere. De sidder på tribunen i aften, hvor FC København skal spille mod de tyske giganter fra Bayern München.

Bardghjis præstationer har været bemærkelsesværdige, især hans afgørende scoring mod Manchester United, som har fået flere storklubber til at vise interesse. Udover Juventus har klubber som Barcelona, Chelsea og Bayern München også udtrykt interesse for ham. Denne brede anerkendelse fra topklubber understreger Bardghjis potentiale og værdi på det internationale fodboldmarked.

Interessen for Bardghji er yderligere blevet forstærket af hans nylige skifte til agentfirmaet CAA Base, et firma kendt for at repræsentere mange store fodboldnavne. Dette agent-skifte kan ses som et strategisk træk i forberedelsen til en potentiel stor transfer.